Disclaimer

Jestaatnietalleen.nl is opgericht in 2023 met als doel mensen te helpen met hun vragen door middel van informatieve artikelen die uitleg geven, opheldering bieden, problemen oplossen en verklaren hoe iets werkt of juist niet werkt. Wij willen graag benadrukken dat de informatie die wij op onze website bieden, gebaseerd is op onze eigen kennis en ervaring, verzamelde informatie van verschillende bronnen en dat wij ons uiterste best doen om deze informatie zo accuraat en actueel mogelijk te houden.

Echter, wij willen ook duidelijk maken dat wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de juistheid, volledigheid, actualiteit of geschiktheid van de informatie op onze website. Het gebruik van onze informatie is dan ook volledig op eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit het gebruik van de informatie op onze website.

Bovendien kan de informatie op onze website verouderd, incompleet of onnauwkeurig zijn. Wij kunnen niet garanderen dat de informatie op onze website altijd volledig, accuraat en actueel is. Wij behouden ons ook het recht voor om de informatie op onze website op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, aan te passen, aan te vullen of te verwijderen.

Wij zijn ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wij linken. Deze links worden uitsluitend ter informatie en gemak van onze gebruikers aangeboden. Wij hebben geen controle over de inhoud van deze websites en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van deze websites.

Ten slotte willen wij benadrukken dat de informatie op onze website niet bedoeld is ter vervanging van professioneel advies of behandeling. Wij raden je dan ook ten zeerste aan om altijd advies in te winnen van een gekwalificeerde professional voordat je handelt op basis van de informatie op onze website.

Als je vragen of opmerkingen heeft over deze disclaimer, kun je contact met ons opnemen via het contactformulier op de website. Wij staan altijd open voor feedback en suggesties om onze website te verbeteren.